Zullen Sam Gaze en Vander Poel teamgenoten worden?
12 Dec

Zullen Sam Gaze en Vander Poel teamgenoten worden?

Onlangs heeft Sam Gaze, de U23 XC wereldkampioen in 2017, onthuld dat hij de Specialized Goedkope wielerkleding zal opstijgen en zich officieel zal terugtrekken uit het contract in het nieuwe seizoen met Specialized, die 5 jaar heeft gewerkt.

Sam Gaze, 23, won het U23 XC Wereldkampioenschap in 2017, maar er wordt aan herinnerd dat zijn naam de XC-opener van het seizoen 2018 was. Op dat moment was Sam Gaze een nieuwkomer in de XC-elitegroep. Zonder enig voordeel vocht Sam Gaze de huidige XC nr. 1 Nino met een ouderdomsmentaliteit en maakte een einde aan de Nino-reeks. Een tijdje werd Sam Gaze erg beroemd in de XC-cirkel. Helaas leed hij een zware hersenschudding tijdens de Cape Epic-wedstrijd van dit jaar. Hij herstelt zich het grootste deel van het seizoen en er is niet veel nieuws over hem op het veld.

Dus naar welk team gaat Sam Gaze als volgende? Er wordt gezegd dat hij al traint met het Corendon Circus-team van Vander Poel, dus het is zeer waarschijnlijk dat hij een Corendon Circus Pro teams fietskleding zal dragen met Vander Poel als teamgenoot.