Zal naast de Tour de France voor heren starten
23 Oct

Zal naast de Tour de France voor heren starten

De officiële organisatie van de Tour de France hield in 2022 een briefing over de 109e Tour de France en het eerste parcours van de Tour de France voor vrouwen. Volgens officiële gegevens kwamen er meer dan 3.000 mensen naar het evenement, waaronder World Tour-raceteams en -coureurs voor mannen en vrouwen, de media, zakelijke en politieke figuren, enzovoort.

Le Tour de France Femmes avec Zwift in 2022 is de eerste officiële wedstrijd in de geschiedenis en wordt gehouden door het sportbedrijf ASO (Amaury Sport Organisation) achter de Tour de France. Fans die ropa de ciclismo kopen, weten dat de succesvolle lancering van de Women's Tour de France kan worden beschouwd als een belangrijke prestatie van de inspanningen van de UCI om het fietsbeleid voor vrouwen in de afgelopen jaren te promoten; 's werelds meest invloedrijke wielerwedstrijd is ook 's werelds derde grootste sportevenement. ——Tour de France, lanceerde het raceproject voor vrouwen, dat ook een belangrijke mijlpaal zal zijn in de geschiedenis van het wielrennen op de weg voor vrouwen.

Vergeleken met de Tour de France voor heren met in totaal 21 etappes en drie rustdagen in de drie weken, zal de eerste Tour de France voor dames acht etappes en geen rustdagen hebben over het hele parcours van 1029 km: de opener met Ronde van Frankrijk fietskleding De spelers zetten van de Eiffeltoren naar de sprint van de Champs Elysées, en de laatste etappe was in het beroemde mooie hoogland voor meisjes. Door de acht etappes in perspectief te splitsen, zal de moeilijkheidsgraad van een vlakke weg-heuvels-hoge berg geleidelijk toenemen. Het kan worden onderverdeeld in 3 vlakke wegetappes, 3 heuvelachtige etappes en 2 back-to-back alpine etappes. Daarnaast zullen er in de tweede fase "klassieke elementen" zijn, zoals het zandgedeelte.