Wat zijn de duurste en goedkoopste fietsen in de Tour de France van 2022?
05 Jul

Wat zijn de duurste en goedkoopste fietsen in de Tour de France van 2022?

De beste rijders hoeven niet per se op de beste fietsen te rijden. Niet alle Tour de France-fietsen in een Goedkope wielerkleding zijn gelijk gemaakt. Grote groepen met grote rijders en grote budgetten rijden meestal met de beste uitrusting. De volgende zullen dit jaar de duurste straatauto's en de goedkoopste straatauto's selecteren, laten we eens kijken!

Top 3 duurste straatauto's: Lightning S-Works Tarmac SL7 - $ 13.599,00 Van de 22 Tour de France-teams is de aerodynamische SL7 een uitstekende allrounder voor zowel vlakke oppervlakken als beklimmingen. Bliksemauto's behouden nog steeds hun waarde. Pinarello Dogma F - $ 11.499.00 Ineos is een tycoon wiens coureurs zeven van de laatste 10 tours hebben gewonnen. Pinarello is ook een van de Italiaanse topmerken en Pinar gebruikt graag wat "rare" wielen om de waarde van de fiets zelf te verhogen, zoals Lightweight en Princeton CarbonWorks-wielen. Plum V3RS - $ 10.232, deze V3rs is de auto van tweevoudig Tour de France-kampioen Pogacha. Deze auto maakt voornamelijk gebruik van de CP-kit (Italiaans merk), hoewel de CP-kit even goed is, presteren de Shimano en Speedlink van hetzelfde niveau doorgaans beter. Maar de pruimenbloesem is net zo goed, een puur Italiaans merk.

Natuurlijk is een goede fiets het streven van elke renner die een Pro teams fietskleding aanbieding draagt, en ik hoop dat er betere fietsen zullen worden ontwikkeld om aan de behoeften van meer fietsliefhebbers te voldoen.