Stefan-King wint een goede start
08 Jun

Stefan-King wint een goede start

De eerste etappe van de Ronde van Zwitserland 2021 kwam tot een einde. Stefan King droeg de UNITA-FDJ teamtrui en versloeg Stefan Bizegel (EF Education First Team) met 4 seconden en droeg de gele Goedkope wielerkleding.

Het is de tweede keer dat Stefan King een gele trui draagt ​​sinds zijn 7-jarige carrière. Stefan King, die een FDJ FDJ fietskleding draagt, zei dat de locatie voor de wedstrijd van dit jaar een kilometer verwijderd is van zijn huis. Voor de wedstrijd van dit jaar trof hij speciale voorbereidingen. Zo'n resultaat kon hij twee weken geleden niet verwachten omdat hij zijn status nog aan het aanpassen was.

Het is vermeldenswaard dat Ron Dennis (Ineos-team), die ooit de wereldkampioen tijd won, tiende werd met een tijd van 12 minuten en 23 seconden. Asbjörn Cragg Anderson (DSM Team) werd tweede, maar zakte uiteindelijk naar de zesde plaats. De meest populaire Richard Karapas (Ineos-team) werd 15e met een tijd van 12 minuten en 31 seconden. Tom Dumoulin (Jumbo Racing) keerde na een paar maanden rust terug op het veld en eindigde als 16e met een tijd van 12 minuten en 32 seconden.