Nieuwe kroonepidemie kan gevolgen hebben voor Zuid-Amerikaanse coureurs die deelnemen aan de Tour de France
03 Jun

Nieuwe kroonepidemie kan gevolgen hebben voor Zuid-Amerikaanse coureurs die deelnemen aan de Tour de France

Egan Benal, Nairo Quintana, Rigueto Ulan en andere coureurs die Columbia Goedkope wielerkleding dragen, hebben onlangs hoofdpijn gehad. Na het uitbreken van de nieuwe kroondepidemie heeft Colombia een internationaal vluchtverbod opgelegd en alle internationale passagiersvluchten zijn tot 31 augustus aan de grond gehouden. Dit betekent ook dat deze grote namen van de chauffeurs speciale toestemming van de regering moeten krijgen om deel te nemen aan de Tour de France .

De Tour de France 2020 begint op 29 augustus in Nice en andere World Tour-evenementen beginnen op 1 augustus na elkaar. Giuseppe Acquadro, een bekende agent met veel Colombiaanse chauffeurs, uitte zijn bezorgdheid over het vliegverbod, maar hij zei dat hij optimistisch is over de speciale toestemming van de chauffeurs om naar Europa te reizen. Misschien de Colombiaanse chauffeurs. U kunt samen een privéjet nemen.

Ineos is zich bewust van dit probleem en werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat Bernal en andere coureurs van het team vanuit Zuid-Amerika kunnen starten en kunnen deelnemen aan de Tour de France en andere Europese competities. In 2019 werd Benal de eerste Colombiaanse coureur die een Tour de France-kampioenschap Ronde van Frankrijk fietskleding won en werd hij de nationale held van het land. Onlangs zei hij in een interview dat hij hoopt als generaal te dienen in de Tour de France van dit jaar.