Luis Carlos Chia remde door regen
08 Jun

Luis Carlos Chia remde door regen

Etappe 3 van de Ronde van Colombia, de race was een allegaartje voor kampioen Luis Carlos Chia. De coureur van Supergiros - ALC Manizales "doorzeefde de wind en golven" in de stortregens in Montelia en versloeg zijn rivalen om de etappe te winnen. Hoe opvallend is de gele Goedkope wielerkleding op dit moment, maar blij en verdrietig dat ze vielen toen ze over de finish kwamen.

Volgens de live-uitzending werd het moment waarop hij zijn hand opstak om het te vieren na het overschrijden van de lijn vastgelegd. Als gevolg hiervan, toen de camera draaide, lag Luis Carlos Chia op de grond, en er was een toeschouwer voor hem die helaas door hem werd aangereden. Helaas was deze toeschouwer de vrouw van Luis Carlos Chia...

Na Luis Carlos Chia vielen de remmen uit door de regen, waardoor hij niet goed kon werken. De twee gleed enkele meters uit nadat ze op de grond waren gevallen, en de vrouw van Luis Carlos Chia werd bewusteloos geslagen en viel bewegingloos op de grond. Gelukkig waren ze allebei in orde. Luis Carlos Chia, die een Pro teams fietskleding aanbieding aan had, strompelde mank het podium op, terwijl haar vrouw voor vier hechtingen naar het ziekenhuis werd gebracht.

Ik wil even zeggen dat dit verdomde lot hen echt toebehoort, haha!