Ik hoop dat Romain Bardet niet langer teleurstelt
16 Oct

Ik hoop dat Romain Bardet niet langer teleurstelt

Na het seizoen 2020 in Parijs kijkt de Romain Bardet met de AG2R La Mondiale Goedkope wielerkleding er al naar uit om volgend jaar terug te keren naar de Tour de France. Bardet zei nogmaals op de website van zijn team dat de organisatoren van de Tour de France een zeer mooie route hebben gemaakt.

Bardet zal naar verwachting een heel ander spelplan aannemen in 2020 en 2019, in de hoop dat het na een seizoen dat fans teleurstelt die AG2R La Mondiale fietskleding kopen, met zijn prestaties kan beginnen. Hij bespotte het idee om Giro d'Italia dit jaar te lanceren, maar besloot dit niet te doen.

Echter, nadat hij er nooit echt in geslaagd was om zijn uitdaging voor de GC aan de 2019 Tour te beginnen - uiteindelijk genoegen nemen met de 15e overall en de 'koning van de bergen' jersey na al in fase 6 te verliezen op de beklimming van La Planche Des Belles Filles - Bardet neemt de Giro 2020 mogelijk volgend seizoen op in zijn raceprogramma, dat hij in januari begint in Adelaide, Australië, tijdens de Tour Down Under.