Hoeveel bedraagt het totale prijzengeld voor de Tour de France 2022
27 Jun

Hoeveel bedraagt het totale prijzengeld voor de Tour de France 2022

De Tour de France staat op het punt van beginnen, waar veel fans op hebben gewacht. Tijdens deze reis richten fans zich niet alleen op de coureurs, Goedkope wielerkleding, schema's en het totale prijzengeld van de wielerwedstrijd.

Het totale prijzengeld van de Tour de France van dit jaar is 2,282 miljoen euro, dat zal worden toegewezen aan de coureurs en de beste teams die onderscheidingen hebben gewonnen, zoals de gele wielerkleding, de sprint koning groene Pro teams fietskleding aanbieding, de klimmende koning bolletjes wielerkleding, de beste jonge coureurs witte wielerkleding, en de etappekampioen. Dit zijn de doelen van de gezamenlijke inspanning van de in wielerkleding geklede coureurs. De uiteindelijke winnaar van deze Tour de France draagt ​​de gele wielerkleding, die symbool staat voor de hoogste eer. Elk van de 20 startende coureurs die in Parijs aankomen om de volledige etappe te voltooien, ontvangt 1.000 euro voor "hard werken".

Deze bonussen zijn niet alleen de motivatie voor de atleten, maar ook de eer van de spelers. Volg ons voor meer spelinformatie.