De vooruitzichten voor contractverlenging van Sagan en Bora zijn niet optimistisch
10 Apr

De vooruitzichten voor contractverlenging van Sagan en Bora zijn niet optimistisch

Volgens berichten zal Peter Sagan zijn contract bij het Bora-team niet verlengen, of zich in het nieuwe seizoen bij het quick step-team voegen om de Quick-Step Goedkope wielerkleding te dragen. Het contract tussen Sagan en Bora loopt eind dit jaar af. Volgens de huidige situatie zijn de vooruitzichten voor de verlenging van het contract niet optimistisch, vooral niet wanneer de teammanager publiekelijk verklaarde dat het team geen sterk plan heeft om het contract te verlengen.

Volgens een eerder rapport heeft de 31-jarige Sagan een jaarinkomen van circa 5 miljoen euro. Volgens rapporten werd het voorstel van Sagan om naar Quickstep te verhuizen gedaan door Giovanni Lombardi, de Slowaakse economische man van Quickstep. De eigenaar van het Quick Step-team werkt momenteel hard om sponsoring voor het team voor het seizoen 2022 binnen te halen en onderhandelt momenteel met potentiële sponsors.

En Sagan zal ook met een groot probleem worden geconfronteerd wanneer hij zijn Bahrain-Merida fietskleding afdoet en overstapt. Of hij de helft van het team meeneemt en met hem vertrekt. Het is niet duidelijk hoeveel coureurs en banen Sagan dit jaar naar een ander team zal brengen. personeel.