De jongste wereldkampioen sinds Oscar Freire in 1999
06 Oct

De jongste wereldkampioen sinds Oscar Freire in 1999

Yorkshire lokale tijd 29 september, de finale van de Wereldkampioenschappen 2019 - de elitegroep voor heren van de snelweggroep werd uitgevoerd in een zware regen, de algehele moeilijkheid van het spel was enorm, en uiteindelijk de 23-jarige Deense Goedkope wielerkleding-coureur Mads Pedersen bereikte het einde en werd nieuwe wereldkampioen. Dit is ook de eerste wereldkampioen in de geschiedenis van Denemarken.

Ik geloof dat veel mensen het begin hebben geraden, maar het resultaat niet hebben geraden, of twee keer. Op de laatste 33 kilometer van de wedstrijd begon de beslissende strijd officieel, Vanterpool viel aan! Na de aanval opende Vanterpool snel de afstand, en niemand behalve Trentin kon reageren! Maar in slechts enkele minuten is de strijd afgelopen. Na bijna zes uur vechten kon de hoofdgroep niet achter Vanterpool aan. Het voordeel van de breakout-groep groeit en de wereldkampioen wordt geproduceerd onder de vijf mensen.

Net zoals de wereld dacht dat Vanterpool de wereldkampioen zou worden ... Vanterpool explodeerde plotseling. Het verhaal kwam abrupt tot een einde in de climax. Hoewel Trentin een absolute sprintsnelheid had, verloor hij te veel in de wedstrijd en faalde hij in sprinten. Pedersen won de UCI World Champion fietskleding.