De absolute overheerser van Cyclocross
10 Nov

De absolute overheerser van Cyclocross

In de competitie SuperPrestige Cyclocross (station Ruddervoorde) op 3 november won de terugkerende wereldkampioen Mathieu van der Poel.

Na het einde van de Wereldkampioenschappen eind september besloot Mathieu van der Poel het wedstrijdschema voor het nieuwe seizoen Cyclocross in te korten. Afgelopen weekend keerde hij na een zeer korte en lange pauze officieel terug naar het nieuwe seizoen Cyclocross.

Vorig seizoen won Mathieu van der Poel 31 wedstrijden in 32 cyclocross-wedstrijden. In 2019 was het een lang seizoen voor Mathieu van der Poel en het was onvermijdelijk dat de Nederlanders in de derde-lijnstrijd niet het wereldkampioenschap van de weg namen. Fans die Goedkope wielerkleding kopen, vinden in het algemeen dat Mathieu van der Poel misschien een of twee spellen nodig heeft om de status aan te passen, maar Mathieu van der Poel wint uiteindelijk het spel met zijn minst belangrijke, meest voorkomende en meest voorkomende methode - enkele vlucht. Daarnaast is het wel verstaan ​​dat Mathieu van der Poel met Ronde van Spanje fietskleding volgend jaar aan zijn Grand Tour-debuut in Vuelta A Espana begint. Blijf kijken!