De 20e verjaardag van de Red Bull Falling Race
19 Oct

De 20e verjaardag van de Red Bull Falling Race

Na een jaar keert de Red Bull Falling Race officieel terug en dit jaar is het ook de 20e verjaardag van het evenement. De temperatuur en luchtvochtigheid in Utah zijn tegenwoordig veel veranderd en de temperatuur op de racedag is erg laag. De temperatuur van het dragen van Goedkope wielerkleding is niet erg hoog, maar de renners gaan vroeg naar de berg voor de laatste training om hun snelheid aan te passen en zich voor te bereiden op de finale.

Toen het publiek de zaal binnendrong, begon de omroeper zich op te warmen, de helikopter begon te cirkelen en de spanning nam toe, maar iedereen was klaar voor de wedstrijd.

Na de eerste ronde was de hoogste score de 77,33 punten van Kyle Strait, maar we zagen meteen meer ongelooflijke prestaties in de tweede ronde. De eerste plaats van Kyle Strait werd snel ingenomen door Semnuk, en degenen die volgden volgden, en al snel overtroffen deze mensen Kyle Strai in het scoren. Semnuk, gekleed in UCI World Champion fietskleding, presteerde nog beter in de tweede ronde. Zijn 89 punten werden uiteindelijk de hoogste score van de dag, wat hem de enige viervoudig kampioen in het najaar maakte.