Contrast met Ineos-jersey
05 Jul

Contrast met Ineos-jersey

Ben Swift werd geboren op 5 november 1987 in Rotherham, Engeland. Hij weegt 69 kg en is 179 cm lang. Hij werkt sinds 2010 bij Sky Team. De sprintrijder heeft het vermogen van klassieke races, bergbeklimmen en tijdrijden en heeft niet de kracht van GC-coureurs.

Er zijn zo weinig uitstekende resultaten. In 2011 waren er twee kampioenen in het Tournament of Australia, waarvan de zesde etappe de derde plaats was in het 13e Macau Tournament. De derde van de 105e Milan Sanre in 2014, de 5e van de Wereldkampioenschappen Bergen op 24 september 2017 en de British Standards-teamgenoot "Standard Ian" tijdens de Britse Nationale Kampioenschappen die op 30 juni 2019 in Norwich worden gehouden. Neem de top twee.

De kleur van deze Goedkope wielerkleding is nog steeds relatief eenvoudig, rood, wit, blauw, wit als de belangrijkste achtergrondkleur, het gedrukte lettertype op de rechterborst is zo duidelijk als altijd, er zijn meer ventilatieopeningen in de oksels en het normale ontwerp. De details van de achterkant zijn vrij duidelijk te zien. Het ontwerp van de achterzak, eenvoudige en solide afwerking, de reflecterende strip aan de onderkant, het label dat kan worden afgescheurd zodra het wordt gedragen, de manchetdetails, het ontwerp met lange mouwen, dun en licht zonder binding, de manchetstofdetails Net als bij de nieuwe Free Aero 6.0, als het nationale kampioenschap Team Sunweb fietskleding, is de kleur van deze jurk nog steeds goed. Het scorpion-logo is verplaatst naar de achterkant van de linkermouw, wat unieker is. In schril contrast met het saaie kleurenschema van de meer gebruikelijke Ineos-uniformen.