"Breakthrough Model Worker" Kurt's nieuwe kroon positieve terugtrekking
19 Jul

"Breakthrough Model Worker" Kurt's nieuwe kroon positieve terugtrekking

De Tour de France is al begonnen aan een felle competitie. In deze periode zijn kampioenen van verschillende etappes geboren. In deze Tour de France werd ook een modelwerker geboren die doorbrak. Dat is Magnus Cort. Hij is vier opeenvolgende dagen een modelwerker en zijn harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen, het winnen van de etappe durven te vechten en het zevendaagse klimmende koningspolkadot-shirt. Het is echter mogelijk dat fans hem de volgende keer niet in de Goedkope wielerkleding kunnen zien.

Tour de France staat op het punt zijn derde week in te gaan, maar het nieuwe kroonvirus houdt de belangrijkste autogroep nog steeds in de war. EF Education Team schreef zondag op zijn sociale media: "Magnus Cort werd vanmorgen wakker met hoofdpijn en koorts en testte vervolgens positief op Covid-19. Hij zal niet deelnemen aan etappe 15 van de Tour de France en wordt momenteel medisch geëvalueerd ." Magnus Cort trekt zijn Pro teams fietskleding aanbieding uit en kan niet verder spelen.

Dit is onaanvaardbaar, zowel voor Magnus Cort zelf als voor de fans, die dit resultaat zeer betreuren. We kunnen hem alleen maar een spoedig herstel toewensen.