Bevestigd! Gaviria bevestigde nieuwe coronaire longontsteking
24 Mar

Bevestigd! Gaviria bevestigde nieuwe coronaire longontsteking

Vorige week, getroffen door de aanhoudende epidemie van nieuwe kroonpneumonie, moesten veel zwaargewicht internationale wielerevenementen worden geannuleerd en aangepast. Een van 's werelds drie grootste wielerevenementen, het Italiaanse sportbedrijf RCS Sports, heeft onlangs aangekondigd dat de Italiaans-Italiaanse race vanwege de wereldwijde verspreiding van het nieuwe coronavirus zal worden uitgesteld. De specifieke startdatum wordt verwacht. Onder hen kondigde RCS Sports de verlenging van Centraal-Italië 2020 aan, de specifieke startdatum wordt verwacht en de Zuid-Afrikaanse CAPE EPIC kondigde de annulering de dag voor de start aan.

Gazprom kondigde op zijn Ins aan dat bestuurder Dimitri Strahov, die een Gazelle Goedkope wielerkleding droeg, tijdens de ronde in de VAE was geïnfecteerd met een nieuw type coronaviruspneumonie. De 24-jarige Strahov ligt nog steeds in een ziekenhuis in de VAE en wacht op verdere behandeling. Het is vermeldenswaard dat Strahov de eerste bestuurder was die officieel werd gediagnosticeerd met nieuwe kroonpneumonie. Kijk uit naar een vroeg herstel en heb geen invloed op je carrière.

Op 12 maart bevestigde de Colombiaanse sprinter Fernando Gaviria, gekleed in UAE UAE Team Emirates fietskleding, dat zijn nieuwe testresultaat voor de kroon positief was. De chauffeur is uit het zicht verdwenen sinds de VAE eind vorige maand gedwongen was om te finishen. Gaviria, de Emirates-vloot en drie andere squadrons werden gedurende twee weken in quarantaine geplaatst in het hotel tijdens tests door gezondheidsautoriteiten. Gisteren plaatste hij vervolgens een video die de diagnose bevestigde.